Onafhankelijk Herbalife Member - Welkom

Gepubliceerd aug. 25, 21
5 min read

Dieet Herbalife

Dag inkomen voor de dieetbedrijven. Nee, iemand pakken en vasthouden levert veel langer geld op. Maar hoe doen ze dat dan? Want je kent het vast wel: iedereen kan Herbalife coach worden - Herbalife online. Dit begint vaak met iemand die wat gewicht kwijt wil en met een ‘coach' in gesprek komt. Wat ze beloven klinkt natuurlijk ook goed: afvallen en dat gewicht niet meer terugkrijgen, door aanpassen van je lifestyle.

Herbalife ReviewsHoe Herbalife En Haar Producten Op Internet Bestellen

O, en vergeet niet dat je wel echt hun shakes en andere poedertjes moet blijven gebruiken voor het beste resultaat. Is het al te merken dat ik niet razend enthousiast wordt van dit soort constructies? Het vergelijk met een piramidespel wordt niet voor niets gelegd, want als jij dan na een paar maanden gewicht kwijt bent en gevangen bent in het Herbalife web, wordt je gevraagd om coach te worden - herbalife fitplan.

Maar wat wordt er van je gevraagd om Herbalife coach te worden? Wat is Herbalife? Herbalife is van oorsprong een Amerikaans bedrijf, opgericht in 1980. Inmiddels werkt het met zo'n 8000 medewerkers wereldwijd. Op hun website kun je lezen dat ze goed zijn voor hun medewerkers, maar hoe je bijvoorbeeld hun producten kunt gaan verkopen of coach kunt worden, kun je maar zo niet vinden.

Herbalife Proteinereep

Dit doen zij niet door mensen te laten kiezen voor gezond, vers voedsel, maar door shakes en repen als maaltijdvervangers. En je raadt het al: die zijn ontzettend duur. Ze zijn ook niet zomaar in een winkel te koop, je kunt deze alleen bij geselecteerde distributeurs krijgen - Herbalife ervaringen. Daar ‘krijg' je dan natuurlijk ook advies, een lichaamsanalyse en coaching bij…Crashdieet of niet? Nou, over dat advies gesproken… Daar zijn de meningen over verdeeld, Herbalife zegt natuurlijk dat wat zij doen gezond is.

Dat is erg weinig (en lijkt verdacht veel op een crashdieet) en die shakes dragen natuurlijk niet bij aan een gevarieerd eetpatroon. Je mist behoorlijk wat voedingsstoffen als je daarop leeft, en het schijnt zelfs schadelijk te kunnen zijn voor je lever (Herbalife producten). Het aparte is ook dat de shakes verdacht veel suiker bevatten en bijzonder weinig eiwitten, wat je absoluut andersom zou verwachten.Deze distributeurs zoeken weer naar verkopers die de spullen voor hen gaan verkopen en promoten. Vaak komen die verkopers uit de gelederen van de afvallers, dus als je besluit te beginnen met Herbalife kan het maar zo zijn dat je over een half jaar ook verkoper bent. Of coach, zoals ze zichzelf durven te noemen.

Herbalife Glutenvrije Producten Kopen

Herbalife Kopen Met Meer Dan 40% Korting! Snelle ServiceHerbalife Belgie

Denk aan Christiano Ronaldo als internationaal uithangbord, en clubs als Ajax en PSV binnen Nederland. Ze hebben dan ook een aparte sporttak opgericht: Herbalife24. Ook hebben ze andere focuspunten bedacht: het ontbijt (want van een goed ontbijt schijn je af te vallen), supplementen en gezond ouder worden. Maar de producten zijn niet echt veranderd, er is hooguit meer bijgekomen, wat dan nog duurder is omdat het ‘speciale' voeding is.

Waar kennen we dit van? Juist, dit riekt naar een piramide constructie. fitplan herbalife. En daar heb je geen ongelijk in. Een kleine twee jaar geleden heeft het bedrijf 200 miljoen dollar schadevergoeding aan klanten en verkopers moeten betalen omdat ze hun gedane beloftes niet konden waarmaken en klanten daar dus echt door gedupeerd werden.

En je krijgt meer korting op de producten die je zelf gebruikt. Want je blijft ze natuurlijk gebruiken, jij bent een uithangbord voor de lifestyle. Maar om te kunnen verkopen moest je wel eerst investeren in een voorraad, waar je vervolgens met moeite vanaf kwam (of helemaal niet). Van de duizenden Euro's die Herbalife je beloofde dat je kon verdienen per maand, was de werkelijkheid een schamele $300 per jaar.

Herbalife Afvallen Ervaringen

Door velen wordt dit gezien als een spelletje, omdat het fundamenteel niet goed gaat bij Herbalife. Ik zou best durven zeggen, na alles wat ik gelezen heb, dat ze de aandelen terug willen kopen om minder ogen op hun gericht te hebben. Het lijkt er namelijk nog niet op dat het distributiemodel van het bedrijf echt is aangepast (Herbalife ervaringen).

Miljoenen heeft hij in onderzoek gestoken. Maar hij is helaas nergens gekomen, en heeft nu de handdoek in de ring gegooid. Met nu bedoel ik letterlijk nu, dit was het nieuws van 1 maart 2018…De gelederen van Herbalife zijn strak gesloten, en het bedrijf wordt geleid door Carl Icahn. Geruchten gaan dat hij wil cashen met huidige aandelenovername, en wat er dan met het bedrijf gaat gebeuren weet niemand, behalve Carl.

Zo kun je, zonder lid te worden, niet eens zien wat het nu kost om Herbalife te gaan gebruiken. Je moet dus eerst lid worden om te zien dat dit honderden Euri per maand gaat kosten. Daarnaast is het netwerk van distributeurs/verkopers alles behalve inzichtelijk. Er is via officiële kanalen ook geen informatie te vinden wat je moet doen om verkoper te worden.

Herbalife Kopen Met Meer Dan 40% Korting! Snelle Service

Herbalife Member- Tot 42 % KortingHerbalife Fitplan

Ja wellicht is de vergoeding aangepast, en is het praatje tegenover potentiële verkopers anders (minder rooskleurig) maar dat kom je dus niet zomaar te weten - fitplan herbalife. Ook op fora kom je weinig echte informatie tegen. Herbalife shake. Ja, ontevreden afvallers, en een enkele verkoper die zegt: ik verkoop het omdat het geld oplevert, maar het is eigenlijk oplichting.

Wat voor (wurg)contract aan ten grondslag ligt kunnen we alleen maar naar raden (Herbalife online). Conclusie, Als je je gezond boerenverstand gebruikt, heb je geen Herbalife nodig om af te vallen - Herbalife ervaringen. Wil je met shakes gaan werken om de eerste weken makkelijker af te vallen en je eetpatroon te helpen? Koop dan goedkopere bij een betrouwbaar bedrijf! Dan kun je ook de etiketten lezen vóór je er dik voor betaalt.

Herbalife Producten KopenShake Herbalife

Verder kun je het geld wat je nu bespaart beter in een andere methode stoppen. Bijvoorbeeld in een sportschoolabonnement en gezond en gevarieerd eten. Of in een personal trainer en of voedingsdeskundige die jou van gefundeerde adviezen kan voorzien omdat die ervoor geleerd heeft. En wil je geld verdienen met het verkopen van Herbalife? Wij kunnen niet voor je bepalen wat je moet doen, maar dat er een luchtje aan zit, lijkt me duidelijk.

Herbalife Belgie

En als het nou allemaal niet zo rooskleurig blijkt te zijn als men het doet voorkomen, zit jij straks met een voorraad Herbalife die je niet kwijtraakt..

Meer van Gezondheid tips

Navigation

Home

Latest Posts

Opleiding Holistisch Therapeut

Published May 18, 22
6 min read

Chlorella Voedingssupplement

Published May 17, 22
6 min read